Google Maps Generator by embedgooglemap.net


Conacti amb nosaltres per a qualsevol consulta

Li resolem qualsevol tipus de dubte o consulta que tingui sobre els nostres serveis. Utilitzi el següent formulari de contacte per formalitzar la consulta indicant els seu nom, correu electrònic, assumte i la consulta en qüestió.

  Nom*:

  Email*:

  Assumpte:

  Missatge:

  INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament i la lliure circulació de dades personals, l'empresa Instal·lacions Galí, S.L. li trasllada la següent informació

  Responsable: Instal·lacions Galí, S.L. CIF B60794369 Sant Gabriel 4, baixos, 08012, Barcelona Tel contacte: 932.377.707 mail: info@installacionsgali.com Finalitats: Dades recollides dins de l'àmbit comercial per a l'obtenció d'informació sobre els nostres serveis. Legitimació: L'interès mutu d'ambdues parts per a la correcta realització del servei professional i/o la correcta transmissió de la informació comercial sol·licitada. Conservació de dades: Mentre duri la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals Destinataris: No es realitzaran comunicacions de dades a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal Drets: L'interessat pot exercir els drets d' accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades, limitació i oposició al tractament de les seves dades dirigint-se al RESPONSABLE adjuntant document que acrediti la seva identitat o interposar una reclamació davant l’Autoritat de Control pertinent.

  He estat informat de la protecció de dades i les seves finalitats i CONSENTEIXO en què les dades que proporciono siguin tractats per l'empresa Instal·lacions Galí, S.L. per als fins expressats.

  ACCEPTAR