Sobre Nosaltres


Instal·lacions Galí S.L. és una empresa familiar creada a Barcelona per Manuel Galí Contra l'any 1975, a la qual, amb els pas del temps, s’han afegit els seus dos fills Oriol i Pol Galí.

L’empresa realitza tot tipus d’instal·lacions d’electricitat, aigua, gas, calefacció i sistemes de telecomunicacions, així com reparacions i manteniments de les mateixes.

Actualment posem a la seva disposició una plantilla de uns 45 treballadors altament qualificats en cada una de les àrees esmentades i adaptats a les noves exigències del mercat, sent veritables professionals d'aquest. A més, comptem amb servei d’administració preparat acadèmicament, treballant des de l’oficina.

La nostra empresa disposa de tres locals entre magatzems i oficines, totalment informatitzats i equipats amb els recursos necessaris per a satisfer qualsevol necessitat present o futura dels nostres clients. A més, comptem amb una flota de vehicles, per a poder-los oferir el millor servei amb la major brevetat possible.

A l’actualitat treballem per a diferents administradors de finques, restaurants, fabriques, locals comercials, edificis emblemàtics, decoradors, arquitectes i escoles entre molts altres.